Dilan Polat davasında yeni gelişme! Sıla ve Can Doğu kardeşler tahliye oldu

Dilan Polat davasında yeni gelişme! Sıla ve Can Doğu kardeşler tahliye oldu
Dilan Polat davasında ile ilgili süreç devam ederken son dakika yeni gelişme yaşandı. Sıla Doğu ve Can Doğu kardeşler cezaevinden tahliye edildi.

Haklarında kara para aklama suçlarıyla cezaevinde 04 Kasım 2023 tarihinden beri bulunan Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere birinci dereceden akrabalarının da aralarında bulunduğu çok sayıdaki kişi cezaevine sevk edilmişti. Dava ile ilgili süreç devam ederken Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu kardeşlerin akıbetinde yeni bir gelişme yaşandı.


Sıla ve Can Doğu kardeşler tahliye oldu

Polat çiftinin davası devam ederken 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan yeni bir kararla Türkiye gündemi yeniden Dilan Polat olayına çevrildi. Gündemde geniş yer tutan Dilan - Engin Polat davasında mahkemenin Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluk haline devam etmesine karar verirken Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Sinem Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasını hükmettiği belirtildi.

sila-can-dogu-kardesler.webp

Başka davadan tutuklulukları bulunmadığından Sıla ve Can Doğu serbest kaldı

Dilan Polat ile aynı cezaevinde yatan ablası Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu kardeşlerin cezaevinden tahliyesine karar verildi. Sıla ve Can Doğu kardeşlerin mahkeme tarafından alınan kararla başka bir davadan tutuklulukları bulunmadığı gerekçesiyle tahliye edildiği belirtildi. Sıla Doğu bugün cezaevinde çıkarak serbest bırakıldı.

17746466-728xauto.webp

"Dilan" diyerek bağırdı ve ağlamaya başladı

Kara para aklama suçlarıyla tutuklulukları devam eden ve kardeşiyle aynı koğuşta yatan Sıla Doğu, tahliyesinin ardından serbest bırakılırken kameralar tarafından görüntülendi. Sıla Sinem Doğu, dışarıya çıkar çıkmaz "Dilan" diye seslenerek ağlamaya başladı. Kriz geçiren Sıla Doğu'yu aile fertleri sakinleştirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.