THY uçağında olay çıkaran Dilan Çıtak Tatlıses yaptıklarının arkasında: 'Asla utanmıyorum'

THY uçağında olay çıkaran Dilan Çıtak Tatlıses yaptıklarının arkasında: 'Asla utanmıyorum'
THY uçağında ortalığı birbirine katan ve kara listeye alınan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, yaşadığı olay hakkında konuştu. Çıtak'ın konuşmasını gözyaşları içinde anlatması dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum - İstanbul seferini yapan uçağında olay çıkaran ve kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak Tatlıses, yaşanan olaylar sonrasında Instagram hesabından video paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldırmasıyla gündeme gelmişti. Kabin memuru ile karakolluk olan Dilan Çıtak'ın polisleri de tehdit ettiği ortaya çıkmıştı.

POLİSLERİ DE TEHDİT ETTİ

İfadesini alınmak üzere polisler tarafından götürüleceği esnada saldırgan tutumunu sürdürmeye devam eden Dilan Çıtak, elleri cebinde polisleri tehdit ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Dilan Çıtak kendisini karakola götürmek isteyen karşısındaki polislere "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada koçum burada bak seni yerler. Ne olacak ne olacağını sanıyorsun ya. adam gibi adam olacaksınız." sözlerini sarf etmişti.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Olayın ardından şikayet üzerine Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru karakolluk oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in, havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPTI

Dilan Çıtak Tatlıses, yaşanan olaylar sonrasında Instagram hesabından ağlayarak çektiği videoyu paylaştı.

Yaptıklarının arkasında duran Çıtak, kendisine yönelik bir karalama kampanyası başlatıldığını söyledi. Sonraki süreçte tüm hukuki işlemleri başlatacağını açıklayan Çıtak, hakkını sonuna kadar arayacağını açıkladı. Kendisini savunamayan bir hayvanı zor durumda bırakmak istenilen bir duruma karşı çıktığını belirten Çıtak, "Bugün olsa bugün yine yaparım" dedi.

Çıtak şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir kediye böyle bir şey yapamazsınız. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim. Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı. Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim? Bundan sonra tüm hukuki işlemleri başlatıyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Ben su istedim de getirmedi diye kimseye burjuvalık yapmadık. Kendisini savunamayan bir hayvanı zor durumda bırakmak istenilen bir durumda karşı çıktım. Çünkü benim hayvanımın bana ihtiyacı vardı. Kedim bayılmak üzereydi ve ben onu kucağıma almak zorundayım. Bugün olsa bugün yine yaparım."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.