Müge Anlı'da annesini öldürdüğü iddia edilen Aydın Musaoğlu tutuklandı mı? Hatice Musaoğlu'nu oğlu Aydın Musaoğlu mu öldürdü?

Müge Anlı'da annesini öldürdüğü iddia edilen Aydın Musaoğlu tutuklandı mı? Hatice Musaoğlu'nu oğlu Aydın Musaoğlu mu öldürdü?
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Kastamonu'da kaybolan Hatice Musaoğlu olayı gündeme geldi. Musaoğlu'nu öldüren kişinin oğlu olup olmadığı da ihtimaller arasında bulunuyor. Peki Müge Anlı'da Aydın Musaoğlu tutuklandı mı?

Müge Anlı'da konu alınan Hatice Musaoğlu cinayeti bugün tekrardan gündeme geldi. 17 Ocak 2006 yılında 50 yaşındayken kaybolan Hatice Musaoğlu’nun 4 çocuğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesini aramaya başladı. Hatice Musaoğlu’nun kaybı için kızı Melek ağabeyi olan Aydın Musaoğlu’nu suçlamakta. Yeni bölümde ise Hatice Musaoğlu'nun cesedinin gömüldüğü iddiası konuşuluyor. Peki Hatice Musaoğlu'nu öldürdüğü iddia edilen oğlu Aydın Musaoğlu tutuklandı mı?

AYDIN MUSAOĞLU TUTUKLANDI MI?


Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde herkes tarafından tanındığı iddia edilen Hatice Musaoğlu 17 sene önce kayboldu ve üzerinden seneler geçmesinin ardından cinayet Müge Anlı'ya taşındı. Geçen senelerden sonra kızı Melek Musaoğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına annesini aramak için başvurdu.


Hatice Musaoğlu’nun kaybı için kızlarından Melek ağabeyi Aydın Musaoğlu’nu sorumlu tutarken Melek Musaoğlu, canlı yayında “Annemi abimin öldürdüğünden şüpheleniyorum.” diyerek abisinin suçlu olduğu savunmuştu.

AYDIN MUSAOĞLU ANNESİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Yeni bölümde Aydın Musaoğlu ve eşinin evinde aramalar gerçekleştirildi ve evin bir bölümüne beton dökülüp Aydın Musaoğlu'nun annesini bu bölgeye gömdüğü iddia edildi.

Aydın Musaoğlu’nun o dönem 3,5 yaşında olan kızı babaannesinin kaybolduğu dönemde babasının Hatice Musaoğlu’nu çuvala koyduğunu ve yukarı taşıdığını pek çok kişiye anlattığı da gündeme gelen konular arasında yer aldı.


Melek Musaoğlu, 3,5 yaşındaki torunun anlattıklarını aktararak “Babaannem telefonla konuşurken babam sobanın demir çubuğuyla kafasına vurdu. Kan aktı. Sonra boğmaya kalktı. Çuvala koyup yukarı attı” şeklinde konuştu.

Aydın Musaoğlu henüz tutuklanmadı ancak en kuvvetli şüpheliler arasında halen bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.