Kaldırımda yürürken başına beton düştü!

Kaldırımda yürürken başına beton düştü!
Bugün Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, yolda yürüyen anne kızın başına talihsiz bir kaza geldi. Bir binanın altından geçen anne ve kızının başına beton parçası düştü.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, kaldırımda yürürken binanın 5'inci katındaki dairenin balkonundan kopan beton parçalarının üzerlerine düştüğü A.D. (35) ile kızı H.D. (6), yaralandı.

Olay, saat 17.45 sıralarında Çerkezköy'ün Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. A.D. ile kızı H.D., kaldırımda yürürken 5 katlı apartmanın en üst katın balkonundan kopan beton parçaları üzerlerine düştü. Parçaların başına isabet ettiği anne A.D. ile bacağına isabet ettiği kızı H.D., yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ile kızı sağlık ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ve zabıta ekipleri olay yerinde ve beton parçalarının koptuğu dairede incelemede bulundu. Kaldırım, şerit çekilerek geçişlere kapatıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaldırımda yürürken üzerlerinde beton parçası düştü!

Kaldırımda yürürken üzerlerinde beton parçası düştü!

Kaldırımda yürürken üzerlerinde beton parçası düştü!

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.