CHP Bakırköy İlçe Başkanı: Sahada bize destek olun

CHP Bakırköy İlçe Başkanı: Sahada bize destek olun
CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan ve yönetimi, partilerinin kuruluşunun 101’inci yılını pasta keserek kutladı. Arslan, “Nasıl bir sorumluluk aldığımızı bilerek yolda yürümemiz gerekir. Beklentim saha çalışmalarında bize destek olmanız” dedi.

CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, İlçe Gençlik Kolu Başkanı olduğu dönemde ilçe başkanı olan merhum Selçuk Biber ve eski genel başkanları Mehmet Ali Özpolat’ın isimlerini, ilçe binasındaki toplantı salonlarına verdi. Geçmiş dönem Kadın Kolu Başkanı Hamide Yazıcı’nın düşüncesini hayata geçirdiklerini söyleyen Arslan, önceki dönem ilçe başkanları ve yapılan çalışmaların yer alacağı fotoğrafların da yer alacağı bir çalışma yaparak toplantı salonlarını donatacaklarını ifade ederek, “Hem aidiyet duygusunun gelişmesi, hem de ilçemize ilk kez gelen gençlerimizin tanımadığı yüzleri orada görmesinin kıymetini gençlik kolu başkanlığı olduğum dönemden biliyorum” dedi.

Birlik çağrısı

Partilerinin 101. yılında ülke genelinde yerelde iktidarı kazandıklarını belirten Arslan, “Asıl iktidar genel iktidarın. Nasıl bir sorumluluk aldığımızı bilerek yolda yürümemiz gerekir. Beklentim saha çalışmalarında bize destek olmanız” diyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı. Kadın Kolu Başkanı Günay Mamati’nin parti toplantısı olduğu için salonda bulunmadığını söyleyerek, Gençlik Kolları Başkanı Vedat Aydın’la birlikte kürsüye çıkan Gizem Başaran Arslan, “Süreci bu kadar demokratik bir şekilde yöneten ilçe başkanım Selçuk Biber’e rahmet diliyorum. Bu gün gençlik kolu başkanım bu kürsüde oturuyorsa, Seçuk başkanımın beni de gençlik kolu başkanıyken bu kürsüye oturtmasının öğretisidir bu. Şahsi siyasi yaşamıma çok kıymetli katkıları olan başkanımı rahmetle anıyorum” dedi.

İktidar yolu var

Mehmet Ali Özpolat’ın da, ayağa kalkmakta zorladığı günlerde sırf rica ettikleri için geldiğini söyleyen Arslan, “Bizlerde bu parti görevlerini üretmeyi, icra etmeyi ve yola çıkmayı bu değerlerimizden öğrendik. Yaşayan tüm ilçe başkanı ve partimizin üst kademesinde yer alan yoldaşlarımın da benim kadar onurlu ve gururludur eminim. Bu tarz değerlerin Bakırköy’den çıkmış olası bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur. Vefa duygumuzu yitirmeden, üzerine kata kata, sürece değer katan her insanın emeğini içimize sindire sindire, iktidar yolu var. Sorumluluğumuz da değerlerimiz de çok büyük. Buna inanıyorum” diye konuştu.

Gurur duyuyoruz

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Başkanı Vedat Aydın da türlü badireler atlatılarak bu güne gelen partilerinin bir neferi olarak değerlerinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Biz buralara onların emekleriyle geldik. Onları sadece yad etmeyeceğiz, ilk seçim sonrası karanfillerle zaferimizi onlara müjdeleyeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından hep birlikte CHP 101 Yaşında yazılı pasta kesen partililer, birlikte sohbet etme fırsatı da bulmuş oldu.

Duygu dolu anlar

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat’ın eşi Nejla Özpolat, yeğeni eski milletvekili Durdu Özpolat’ın yanı sıra, merhum Selçuk Biber’in eşi Figen Biber, kardeşi Muhittin Biber ve yeğeni Gürsel Biber’in de hazır bulunduğu toplantıda, duygu dolu anlar yaşandı. Geçmiş dönem Kadın Kolu Başkanı Hamide Yazıcı, pandemi döneminde kaybettikleri Selçuk Biber’in adını yaşatma fikrini dönemin ilçe başkanı Celal Sevinç’le konuştuğunu, süreç içinde yaşananlardan dolayı ancak bu güne kısmet olduğunu belirterek, “Akyüzler ve Biber’ler bu partiye çok emek verdi ve bunun bir şekilde unutulmaması gerektiğine inanıyorum” dedi. Programda sırasıyla konuşan geçmiş dönem İlçe Başkanı Asım Köksal Muş, geçmiş dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Adil Emecan, Belediye Meclisi Başkanvekili Çiğdem Kırıkoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz de Mehmet Ali Özpolat ve Selçuk Biber’le uzun yıllara dayanan yoldaşlıklarını anlattı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.