Fatih'te panik dolu anlar: Otobüs yandı!

Fatih'te panik dolu anlar: Otobüs yandı!
Bugün (13 Eylül Cuma), İstanbul'un Fatih semtinde bir İETT otobüsünden dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden yolcular ve çevredeki araçların sürücüleri panik dolu anlar yaşadı.

Bugün, İstanbul'un Fatih ilçesinde görenleri korkutan bir olay meydana geldi. Fatih'e bağlı bir semt olan Pazartekke mevkiinde bir halk otobüsünün motor kapağından dumanlar yükselmeye başladı.

Bugün bir İETT otobüsü, istikameti üzerinde bulunan Pazartekke durağında durduğu esnada arka motor kapağından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden şoför, yolcuları otobüsten indirdi.

Hem durakta bekleyen, otobüste bulunan yolcular hem de akan trafikteki araçların sürücüleri yükselen dumanlar dolayısıyla; bir yangın veya patlama ihtimaline karşı panik dolu anlar yaşadı.

İETT aracını kullanan şoförün gerekli birimlere bilgi vermesiyle otobüsün durdurulmasına karar verildi. Otobüsteki yolcular, şoförün yönlendirmesiyle aynı istikamet üzerinde hareket eden başka araçlara yönlendirildi.

Şoför, yolda kalan aracın çekilmesi için çekici ekiplerine haber verdi. Durdurulan İETT aracı, gelen çekici ekibi tarafından; sorunun bulunup tamir edilmesi için çekildi ve yoldan kaldırıldı.

Yaşanan olay, otobüslerin saatlerinde gecikmeler yaşanmasını ve bir süre trafiğin sıkışmasına neden oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.