Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemektyeiz'in 12-16 Haziran yarışmacıları belli oldu. Buna göre Sevda da onlar arasında yer alıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumunu gerçekleştirdiği Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter döktüğü ve birbirlerine karşı yemek konusunda olduğu kadar psikolojik savaş da verdikleri programda bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Sevda da bulunuyor. Deneyimli yarışmacıyı ekranlarda görenler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Sevda İlkin 51 yaşında. Bir oğlu olan İlkin, daha önce Seda Sayan'ın sunduğu dönemde 28 Ekim 2019 tarihinde yine Yemekteyiz'e katıldı. Bu anlamda rakiplerine göre avantajlı. Evine ödülle dönebilmek adına kozunu kullanmak amacında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum