Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Haziran puanları! Sevda kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Haziran puanları! Sevda kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının kendi gününde mutfağa girdiği programda bugün Sevda yarışacak. Peki, Sevda kaç puan aldı? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz, TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Dün Neslihan'ın açılışıını yaptığı haftada bugün yarışacak isim Sevda olarak açıklandı. Rakiplerini ağırlayacağı masada hazırlayacağı menü kaderini belirleyecek. Bunun için de en iyisini yaparak birinciliği elde etmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 13 Haziran günü hangi yarışmacı kaç puan verdi? Sevda kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de olaylı gün!

Bugün yarışacak olan Sevda İlkin, masada puanlarını alacakları rakiplerinden eleştirileri arka arkaya dinleyince gerildi. Her sözde sinir kat sayısı artan Sevda, sonunda patladı. Önce Neslihan'ın ardından da kendisinin diskalifiye edilmesini istedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Haziran puanları

Bugün yarışmadaki rakipleri İbrahim, Neslihan, Nurgül ve Muratcan'a karşı birincilik mücadelesi verecek olan Sevda'yı zorlu bir süreç bekliyor. Kendisine karşı yapıldığını düşündüğü haksızlık sonrasında adeta pençelerini çıkardı ve Nurgül ile Neslihan karşısında altta kalmayarak gücünü gösterdi.

İsimPuan
İbrahimx
Neslihanx
Nurgülx
Muratcanx
Zuhal Topalx

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.