Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu?
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemektyeiz, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün Sevda'nın günü ve kendisinin diskalifiye olması gündemde. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde.

Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için ter döktüğü ve 50 bin lirayı evine götürmek istediği Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir güne daha merhaba diyor. Dün Neslihan ile başlayan yeni haftanın ilk gününden sonra gözler bugüne çevrildi. Rakipleri ve Zuhal Topal'ın önünde yemeklerini hazırlayacak isim Sevda İlkin olarak açıklandı. Yayınlanan fragmanda ise deneyimli yarışmacının sinirleri gerildi, tartışmalar arka arkaya yaşandı. Tüm olanların sonunda diskalifiye edilmeyi istedi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu?

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Sevda İlkin'in yemeklerine gelen eleştiriler üzerine tepkisi sert oldu. Önce sinirlenen ardından da gözyaşlarına hakim olamayan tecrübeli yarışmacı, Neslihan'ın diskalifiye edilmesini istedi. Zuhal Topal bunu reddedince de kendisinin gönderilmesini talep etti. Yarışmayı izleyenler de kendisinin durumunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Sevda'nın diskalifiye edilmesi beklenmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.