"Siyah Kalp"e yakışıklı başrol transferi

"Siyah Kalp"e yakışıklı başrol transferi
Show TV'de yayınlanması beklenen Siyah Kalp dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. İşte merak edilen dizi hakkında tüm bilinmesi gerekenler...

Daha önce Ateş Kuşları, Kırgın Çiçekler ve Menajerimi Ara gibi popüler yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Burak Tozkoparan bu kez de sezonun en çok beklenen yapımlarından Siyah Kalp'in başrolü oldu.

Yeni sezonun en çok bekleneni

Gelecek sezon SHOW TV'de yayın hayatına başlaması planlanan dizi başrolde Burak Tozkoparan'ın olacağı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı gençlerle duayenleri birleştiren kadro

Tims&B isimli yapım şirketi tarafından çekilecek olan Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Burak Tozkoparan ve Leyla Tanlar gibi hem genç hem başarılı isimlerin yer aldığı kadroda ; oyunculuk dünyasının duayen isimlerinden ise şıl Yücesoy, Burak Sergen ve Esra Dermancıoğlu bulunuyor.

Burak Tozkoparan ve Leyla Tanlar ikilisi daha önce Paramparça adlı dizi de ağabey-kardeş rolünü canlandırmıştı.

Sırlar ve geçmiş

Senaristliğini Ayfer Tunç'un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturacak. Aile içi yaşamda sırlar ve geçmiş ilişkilerin sonuçlarını anlatacak dizinin çekimleri ise Kapadokya'nın etkileyici atmosferinde yapılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.