Deha'da oyuncu değişikliği! Devrim Özkan'ın yerine Ahsen Eroğlu getirildi

Deha'da oyuncu değişikliği! Devrim Özkan'ın yerine Ahsen Eroğlu getirildi
Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu yeni dizisi Deha'nın oyuncu kadrosunda rol değişikliğine gidildi. İynemli'nin Deha dizisindeki yeni partneri Ahsen Eroğlu oldu.

Çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Deha'nın oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli, Ay Yapım'ın yeni dizisi Deha ile anlaşırken, dizideki partnerinin Devrim Özkan olacağı belirtilmişti. Fakat yapım şirketi tarafından yapılan son değişikliğe göre Devrim Özkan'ın rolünde değişiklik yapılarak İynemli'nin yeni partneri genç oyuncu Ahsen Eroğlu oldu.

Umut Aral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Eylül ayında Show TV ekranlarında yayınlanacak dizisi Deha'da, Devrim Özkan'ın rolünün dizideki ilerleyen bölümlerde sürpriz bir karakterle seyircisinin karşısına çıkacağı ileri sürüldü.

aras-ahsen.webp

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Deha dizisinin okuma provalarına bugün başlandı. Ahsen Eroğlu ve Aras Bulut İynemli'nin başrolünü paylaştığı Deha'nın, Pazar günü sete çıkması planlanıyor.

Deha dizisinin konusu nedir?

Çok yakında ekranlara gelecek olan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı dizide, baba travması yaşanan bir matematik dehasının dramı anlatılacak.

Dizide Aras Bulut İynemli (Devran), Ahsen Eroğlu (Esme), Zuhal Gencer (Gülce), Çağan Efe Ak (Boran), Gürkan Uygur, Eylül Ersöz (Ceylan), Umutcan Ütebay ise (Yaman) karakterine hayat verecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.