Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran puanları
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Haftanın açılışını yapacak isim Neslihan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonların sevgilisi olarak yayın hayatına devam eden ve her gün izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendisine verilen sürede yemek hazırlayıp diğer bölümlerde ise puan vererek yorumlarda bulunduğu programın açılışını yapacak isin belirlendi. Buna göre Neslihan haftanın ilk yarışmacısı olarak menüsünü hazırlayacak. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek ve elde edeceği sıralama da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kimdir?

Bugün yarışmadaki rakipleri İbrahim, Sevda, Nurgül ve Muratcan'a karşı birincilik mücadelesi verecek olan Neslihan 26 yaşında. Kendisine karşı yapıldığını düşündüğü haksızlık sonrasında adeta pençelerini çıkardı ve Sevda ile Nurgül karşısında altta kalmayarak gücünü gösterdi.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran

12 Haziran 2023 Pazartesi tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Neslihan rakipleri karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e tarih yazmaya geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
İbrahimx
Sevdax
Nurgülx
Muratcanx
Zuhal Topalx

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.