Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir? Instagram hesabı
Yemek yapmayı ve yemeyi sevenlerin ilgiyle seyrettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında Ege de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede alacakları malzemelerle birlikte hazırlayacağı yemekler ve menü seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri de Ege oldu. Genç isim hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ege Öner kimdir?

Bu hafta rakipleri Aslı, Arezoo, İpek ve Oğuzhan'a karşı mücadele verecek olan Ege Öner, özel bir üniversiteden mezun. Bilgisayar mühendisi. Yemek yapmayı çok seviyor. Instagram hesabı bilinmemektedir. Kendisi hakkındaki diğer bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

ege-oner.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.