Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler Oğuzhan Gülşen'e çevrildi. Yakışıklı yarışmacının puanları merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları habeirmizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugün mutfağa girecek isim Oğuzhan Gülşen olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.


Dudak tartışması
Yayınlanan fragmanda bugün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Arzu ve İpek'in dudak tartışması damga vurdu. İki yarışmacının arasındaki söz düellosuna Zuhal Topal'da müdahil oldu. Diğer yandan lahmacunu çatal ve bıçakla kesmeye çalışan Ege de komik anlara imza atmayı başardı.


Oğuzhan kaç puan aldı?
Bugün takım elbisesi ile rakiplerinin karşısına çıkacak ve Zuhal Topal'ın önünde sınav verecek olan Oğuzhan kendisine gelen eleştirilere sert yanıt vermekten çekinmedi. Özellikle İpek'in sözleri sonrasında "Biz sizin gününüzde nelerin tadına baktık" ifadesi izleyicilerin dikkatini çekti. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.