Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo Ahmadpour kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo Ahmadpour kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta Arezoo Ahmadpour yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo Ahmadpour kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş gün boyunca yarışacak yarışmacılar açıklandı ve Arezoo Ahmadpour da onlar arasında yer alıyor. Pazartesiden cumaya kadar rekabette rakiplerini geride bırakmaya çalışacak güzel yarışmacı için fragman yayınlandığından bu yana araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo Ahmadpour kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

6fbf52f5-776a-490d-a695-7d80b7407fdc.jpg


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören yarışmacısı beklenen Arezoo Ahmadpour 35 yaşında. Güzellik uzmanı. Aslen İranlı. Bu nedenle İran'dan da çok sayıda kişinin seyretmesi beklenen genç isim 12 senedir Türkiye'de yaşıyor. biri 17 diğeri 5 olmak üzere 2 çocuk annesi. Çocuk psikolojisi eğitimi aldı. Şu an bekar. Ailesi İsveç'te yaşıyor.

92552388-6fde-4bd1-bc81-2d9f87f918b8.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arezoo Instagram hesabı

Fragmana damga vurarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arezoo Ahmadpour, Instagram'da da oldukça popüler. Şu an kendisinin 8 bin civarında takipçisi bulunuyor. Yayınladığı fotoğraflar ve videolar yüksek sayıda beğeni ve yorum alıyor. @arezoo_ahmadpourr adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.