Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Aslı kaç puan aldı? 23 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Aslı kaç puan aldı? 23 Haziran puanları
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler finale çevrildi. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesinde Aslı yarışacak. Peki, Aslı kaç puan aldı ve kim birinci oldu? İşte detaylar

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'l Yemekteyiz'de hafta finali geldi çattı. Pazartesi günü Arezoo Ahmadpour'un başlattığı zorlu mücadelede bugün noktayı koyacak isim Aslı olarak açıklandı. Aslı Mutlu'nun ilk günden bu yana devam eden performansını mutfakta da göstermesi beklenirken bölüm sonundaki puanları ve hafta sıralaması merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Aslı kaç puan aldı ve kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Aslı kaç puan aldı?

Bugün gerçekleşecek final öncesinde yarışacak son yarışmacı olacak Yemekteyiz'de Aslı kendisine verilecek sürede önce alışverişe çıkacak ardından da menüsünü hazırlayacak. Yemeklerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak güzel yarışmacının alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Puanlar haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Haftanın kaderini belirleyecek finalde açıklanacak puanlara göre oluşacak sıralamanın ardından haftanın kazananı belli olacak. Birbirinden iddialı isimlerin kıran kırana mücadelesinde kazanan açıklandıktan sonra haberimize eklenecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.