Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Temmuz puanları! Zehra kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Temmuz puanları! Zehra kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasında heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında rekabette bugün sıra Zehra'ya geldi. Peki, Zehra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Temmuz puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesi günü Sena ile başlayan ve dün de Meryem'in devam ettirdiği programda bugün yarışacak isim ise Zehra olacak. Gergin bir ortamda yarışacak güzel yarışmacıya eleştriri okları adeta sağanak şeklinde gelecek. Peki, Zehra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Temmuz puanları haberimizde.

zehra-ates-zt.webp

Sınıfta kaldınız

Zehra'nın yemekleri bugün rakipleri tarafından sıkça eleştirildi. Özellikle de Ömer, sınıfta kaldığını söylediği genç yarışmacıya diğer yandan sürekli aynı yemek üzerinde durduğunu söyledi. Ayrıca hazır yufka ile yemek hazırlaması Zuhal Topal tarafından tepkiyle karşılandı. Güzel sunucu "Ben bunu yarışmacılarıma yediremem" dedi.

87923782378237832233.webp

Zehra kaç puan aldı?

Zaman zaman rakiplerinden aldığı eleştiriler karşısında sinirlenen ve sert tepkiler gösteren Zehra'nın bugün işi oldukça zor görünüyor. Bu gelişmelerin ardından 50 bin lirayı alıp almayacağı merakla bekleniyor. Rakiplerinin beğeni çıtası yüksek ve gününe oynayan isimler mevcut. Puan beklentileri karşılanamayabilir. Güzel yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.