Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer (3-7 Temmuz) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer (3-7 Temmuz) kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Yeni yarışmacılardan biri de Ömer oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer kimdi? Instagram hesabı var mı? Detaylar..

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen ve her bölümde binlerce kişi tarafından seyredilen programda bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Ömer oldu. Genç yarışmacı hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki,Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer kimdi? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer kimdir?

Birbirinden iddialı rakipleri Zehra, Meryem, Sena ve Özgür'ün karşısına çıkacak olan Ömer, fragmanda yayınlanan görüntülerinde söylediği sözlerle gündeme oturdu. "Karamelize olmaya çalışmış ama olamamış" ifadesiyle dikkat çeken genç yarışmacıya dair çok fazla detay bulunmamaktadır. Yeni bölüm yayınlandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.