Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (3-7 Temmuz) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (3-7 Temmuz) kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yeni yarışmacılar arasında Meryem de yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (3-7 Temmuz) kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz adım adım sezon finaline doğru giderken yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat 5 yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek yarışta gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Meryem olacak. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (3-7 Temmuz) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kimdir?

Bu hafta rakipleri Sena, Zehra, Özgür ve Ömer'e karşı 50 bin lira mücadelesi verecek olan Meryem aşçılık yapmaktadır. Kendisine Zehra'dan gelen tepki sonrasında verdiği cevapla fragmanda yer almıştır. Diğer bilgiler ise henüz bilinmemektedir. Yarışma başladıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı yokyur.

7823642364237843267842387423432.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.