Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgür Öztunca kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgür Öztunca kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyecekleri zorlu rekabette Özgür Öztunca da yer alacak. İşte hakkındaki bilgiler...

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'in yeni haftadaki ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi gününde birincilik adına yarıştığı zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı. Buna göre Özgür Öztunca da kameralar karşısına geçerek kendi gününde yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde de yorum yapıp puan verecek. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgür Öztunca kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgür Öztunca kimdir?

Milyonlarca izleyicinin karşısında 50 bin liranın sahibi olabilmek adına yarışacak Özgür Öztunca 31 yaşında. Aslen Edirneli ancak İstanbul'da doğup büyüdü. Üniversite mezunu genç yarışmacı enerji uzmanı. Instagram hesabı @ozguroztunca'dır.

ozgur-oztunca.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.