Yeni WhatsApp özellikleri belli oldu!

Yeni WhatsApp özellikleri belli oldu!
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, iPhone için üç yeni özelliği kullanıcılara tanıttı.

WhatsApp, dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından biridir. Platform, yeni özellikleriyle kullanıcı deneyimini kolaylaştırmayı hedefliyor. Son olarak WhatsApp, iPhone kullanıcılarına üç yeni özellik sunmaya başlıyor. Peki nedir bu özellikler?

Whatsapp'a gelen üç yeni özellik

Milyarlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan WhatsApp, yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Platform, iPhone kullanıcılarına üç yeni özellik sunmaya başlıyor. Şirket, bu özellikleriyle kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı sorunlara "dur" demek istiyor.

bilinmeyen-numaralara-son-yeni-whatsapp-ozellikleri-belli-oldu-1.jpg

Sohbet yedekleme özelliği

Firmanın sunduğu özellikler arasında ilk olarak ses aktarma fonksiyonu bulunuyor. Bu özellik, kullanıcıların WhatsApp sohbetlerini bir cihazdan diğerine sorunsuz bir şekilde aktarmalarına yardımcı oluyor. Özellikle iCloud yedeklemesine güvenmeyen kullanıcılar için bu özellik oldukça kullanışlı gözüküyor.

Yabancı numaraları otomatik engelleme özelliği

Bu özelliği etkinleştirdiğinizde, gelen aramalar telefonunuzu çalmıyor, arama geçmişinize kaydediliyor. Bu, durum önemli bir arama olması durumunda geçmişinizi daha sonra gözden geçirmenizi sağlıyor.

bilinmeyen-numaralara-son-yeni-whatsapp-ozellikleri-belli-oldu-3.jpg

Görüntülü arama sırasında ekran yatay moda geçirilebilir!

Platformun sunduğu son özellik ise görüntülü görüşme sırasında dikeyden yatay moda geçilmesi. Bu özellik birçok kullanıcı için çok önemlidir. Yeni özellik sayesinde ekranda aynı anda daha fazla kişiyi görebileceksiniz. Ayrıca, daha geniş bir görüş alanına sahip arayanlar, aynı anda birden fazla katılımcıyı görebilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.