Xiaomi 14 Pro+’ın teknik özellikleri belli oldu!

Xiaomi 14 Pro+’ın teknik özellikleri belli oldu!
Yaklaşan Xiaomi 14 Pro+ modelinin kod adı ve kilit teknik özelliklerini paylaşıldı.

Xiaomi markasının merakla beklenen Xiaomi 14 serisi çok yakında tanıtılacak. Dört modelin yer alacağı serinin teknik detayları da ortaya çıktı. Xiaomi 14 Pro+ modelinin teknik özellikleri nihayet gelmeye başladı. Akıllı telefonlar kullanıcılara neler sunuyor?

xiaomi-14-serisi-en-guclu-islemci-ile-gelecek.webp

Xiaomi 14 Pro+ teknik özellikleri

Sektörde sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station, yaklaşmakta olan Xiaomi 14 Pro+ modelinin kod adını ve temel teknik özelliklerini paylaşıyor. "Aurora" isimli akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile donanımlı olacak. Cihaz, Leica imzalı dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Selefi gibi, maksimum yakınlaştırma aralığının 120x olduğu söyleniyor. Kamera konfigürasyonunun 50 megapiksel ana sensör ve 50 megapiksel periskop telefoto lens içermesi bekleniyor. Diğer sensörler hakkında şu an için net bir bilgi yok.

Değişen teknik özellikleri neler ?

Telefon kutudan çıkar çıkmaz MIUI 15 arayüzünü çalıştıracak. Yeni sürümün göze çarpan detaylarından birisi de sistem performansını ve güç verimliliğini artırmak için tasarlanan ve üçüncü taraf uygulamalar için akıcılıkta %88’lik bir artış sağlayan Photon Engine demek yeterli olacaktır.

Xiaomi 14 serisinin Kasım ayında kullanıcılara tanıtılması bekleniyor. Bunun yanı sıra seriye sonradan eklenmesi söz konusu olan Ultra modelinin de çok geçe kalmadan 2024’ün başlarında Xiaomi firması tarafından planıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.