Oppo Find N3 resmen doğrulandı

Oppo Find N3 resmen doğrulandı
Oppo Find N3'ün Galaxy Z Fold 5 ile rekabet etmesi için geri sayım başladı. Geçenlerde Oppo, Oppo Find N3'ün piyasada olduğunu resmen onayladı...

Akıllı telefon pazarının devlerinden Oppo, Galaxy Z Fold 5 ile rekabet edebilmek için Oppo Find N3 modelini resmen tanıttı. Bildiğiniz üzere geçmişte akıllı telefonlarla ilgili birçok sızıntı yaşandı. Öyle ki yakın zamanda NBTC ve TKDN sertifikalarını da aldı. Peki Oppo Find N3 neler sunacak?

indir-1.webp

Oppo Find N3 resmen doğrulandı

Katlanabilir akıllı telefon pazarı, yeni markaların da bünyesine katılmasıyla her geçen gün daha da rekabetçi hale geldi. Öyle ki pazarın devlerinden biri olan Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5'i duyurdu. Ancak Oppo, rakiplerine hızlı bir şekilde yanıt verdi. Çinli dev, Galaxy Unpacked etkinliğinin hemen öncesinde Oppo Find N3 modellerini yolda gösteren yeni bir tanıtım görseli paylaştı.

Oppo Find N3'ün Ağustos ayında satışa çıkması bekleniyor. Önceki raporlar, orijinal Find N ve Find N2 gibi Find N3'ün de yalnızca Çin'de satışa sunulacağını iddia ediyor. Ancak Tayland ve Endonezya gibi sertifika platformlarındaki görünümü, cihazın küresel pazarda bulunabilirliğini doğruladı.

Oppo Find N3 beklenen özellikler

Bilmeyenler için Galaxy Z Fold 5, küresel pazarda 1.799 dolardan başlayan fiyatlarla geldi. Find N3'ün ise, rakibinden daha düşük bir fiyatla çıkış yapacağıbelirtiliyor. Mevcut raporlara göre Oppo Find N3, dış bölümünde 6,5 ​​inç AMOLED FHD+ 120Hz iç bölümde ise 8 inç AMOLED 2K 120Hz ekranla gelecek.

Oppo Find N3'ün, 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 platformuna sahip olması bekleniyor. 80 W kablolu ve 50 W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 4.805 mAh pil ile birlikte geliyor. Kamera kısmına gelince, bu katlanabilir telefon 32 MP ön kameraya sahip olacağı biliniyor. Arkada 50MP Sony IMX890 + 48MP OIS'li ultra geniş açılı lens ve 32MP periskop telefoto kameradan oluşan üçlü bir kurulum yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.