iPhone 15 tanıtımı öncesi Apple Store kapatıldı!

iPhone 15 tanıtımı öncesi Apple Store kapatıldı!
Apple, beklenen iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerini bugün birkaç saat sonra tanıtacak. Teknoloji devi lansmandan hemen önce Apple Store'u kapattı.

Apple, bugün düzenleyeceği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Teknoloji devi iPhone'un yanı sıra Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'yi de tanıtacak. Bu bağlamda beklendiği gibi Apple Store kapalı.

indir.webp

iPhone 15 öncesi Apple Store kapandı

Apple, bu akşam 20:00’da başlayacak Wonderlust etkinliğinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri sergilenecek. Ayrıca yeni Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 akıllı saatleri de duyurulacak. Şirket her etkinlikten önce Apple Store'ları kapatıyor ve etkinlikle birlikte açıyor. Apple Store açıldığında yeni iPhone’ların yanı sıra yeni aksesuarları da site içersinde bulabileceğiz.

Apple Store’a halihazırda girmeye çalışıldığında ise “Hemen döneceğiz. Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” notu ile karşılaşılıyor. Apple bu sayfadan etkinlik sayfasına yönlendirme yapıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.