Honor Watch 4, dikdörtgen ekranla geliyor

Honor Watch 4, dikdörtgen ekranla geliyor
Akıllı saat modeli Honor Watch 4, dikdörtgen tasarımı ve eSIM işlevselliği sayesinde sınıfının dikkatini çekmeyi başardı. Ayrıca 10 güne kadar hizmet ömrü de buna katkıda bulunur.

Vedat Baykal - Yakın zamanda büyük bir lansmana hazırlanan Honor markasının duyuracağı ürünlerden biri de akıllı saat olacak. Honor Watch 4, eSIM özelliğini ilk tanıtan olacak ve bu nedenle şirket için önemli bir konum olacak.

Live image leak of Honor Watch 4 reveals Apple Watch traits - Huawei Central

Honor Watch 4 neler sunuyor?

Honor Watch 4, dikdörtgen tasarıma sahip bir akıllı saat olarak tasarlanmıştır. Sağ tarafta sadece bir düğme var. Saat, şirketin ilk eSIM modeli olacak ancak bu akıllı saatlerin ortalama kullanım süresi 5-7 gün. Honor Watch 4 ise 10 güne kadar kullanım süresi ile önemli görevleri yerine getirebiliyor.

eSIM bağlantısı sayesinde akıllı saat aramaları bağımsız olarak cevaplayabilir. Akıllı telefonunuzu her zaman bağlı tutmak zorunda değilsiniz. 12 Temmuz'da duyurulması beklenen Honor Watch 4'ün yanı sıra katlanabilir akıllı telefon Honor Magic V2 ve tablet modeli Honor MagicPad 13 de duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.