Sahibinden.com çöktü mü, neden erişim yok, Sahibinden ne zaman açılacak? 24 Eylül 2024

Sahibinden.com çöktü mü, neden erişim yok, Sahibinden ne zaman açılacak? 24 Eylül 2024
İkinci el alışveriş sitesi Sahibinden.com'da erişim sorunu yaşanıyor. Peki Sahibinden.com neden açılmıyor? Sahibinden.com ne zaman açılacak? Neden erişim sorunu yaşanıyor? İşte yanıtı..

İkinci el otomotiv ve emlak satış sitesi Sahibinden.com'a giren milyonlarca kullanıcı sayfanın açılmaması sorunu ile karşılaşıyor. 24 Eylül 2024 Salı günü sabah saatlerinde başlayan ve hala devam eden erişim sorunu birçok vatandaş tarafından da en çok merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Milyonlarca üyeye sahip Sahibinden.com'daki sorun ne zaman düzelecek? Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

66f27bc04b741637164c7a1b.webp

Sahibinden.com ne zaman açılacak? Site neden açılmıyor?

Türkiye'nin ikinci el teknoloji, otomotiv ve emlak satış sitesi Sahibinden.com'da devam eden erişim sorunu teknik bir altyapı sorunu olduğundan dolayı kullanıcıların oturum açamamasına yol açıyor.

Sahibinden.com tarafından henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen kullanıcılar hala siteye erişim sağlayamıyor. Saat 11:00'dan bu yana devam eden erişim sorununun ne zaman çözüleceği ve kullanıcıların Sahibinden.com'a ne zaman giriş yapacağı ise bilinmiyor.

sahah.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.