iPhone 16 nasıl kiralanır? iPhone 16 Pro Max kiralanır mı, kiralama fiyatları kaç para?

iPhone 16 nasıl kiralanır? iPhone 16 Pro Max kiralanır mı, kiralama fiyatları kaç para?
Apple’ın yeni ürünleri iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max’in kiralanmasına dair detaylar merak konusu oluyor.

Apple’ın yeni piyasaya çıkan iPhone 16 serisi bugün Türkiye’de satışa sunuldu. Teknoloji satış mağazaları önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden olan yeni iphone 16’ya sahip olmak isteyenler telefonu kiralayıp kiralayamacaklarını araştırmaya başladı. Peki iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max kiralanabilir mi, kiralama kaç para?

iPhone 16 kiralanır mı?

En çok tercih edilen telefon modelleri arasında yer alan iPhone’ların yeni modelleri ilgi görmeye devam ediyor. Satışa sunulmadan önce ön siparişleri alınmaya başlayan iPhone 16 serisi de Apple’ın yeni ürünleri arasında yerini aldı. Bugün itibarıyla Türkiye’deki mağazalarda da satışı başlayan iPhone 16 serisi aynı zamanda kiralanabiliyor.

iPhone 16 Pro Max nasıl kiralanır?


Apple’in yeni iPhone 16 serisine teknoloji ürünleri satan bir marka tarafından kiralama özelliği getirildi. Akıllı Telefon Kiralama adı altında gerçekleştirilen uygualma ile iPhone ve iPhone 16 Pro Max 12 aya varan ödeme alternatifleri ile kiralanabiliyor.

iPhone 16 kiralama nasıl yapılır?

Teknoloji mağazalarından kiralanabilen iPhone 16 serisi telefonları garantili ve sıfır olarak müşterilere veriliyor.

iPhone 16 kiralama fiyatları

Farklı ödeme seçenekleri bulunan iPhone 16 kiralamalarında, 24 aya varan sürenin sonunda telefona sahip olma imkanı da sunuluyor. iPhone 16 kiralama fiyatları ürünün içeriğine ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.