Samsung Galaxy A06 modelinin özellikleri, ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy A06 modelinin özellikleri, ne zaman çıktı?
Samsung Electronics, yeni telefon modeli Galaxy A06'ya ilişkin detayları paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy A06, 8 milimetrelik ince tasarımı, yan bölüme eklenen parmak izi okuyucusu ile konforlu bir kullanım sunuyor.

6.7 inçlik geniş ekranıyla görsellik sunan Galaxy A06, güçlü Helio G85 işlemcisi ve 5 bin miliampersaat bataryasıyla gün boyu sürebilen güçlü bir performans vadediyor. 50 megapiksel yüksek çözünürlüklü kameraya sahip Galaxy A06'nın parmak izi okuyucusu ve Samsung Knox Vault koruması sayesinde kullanıcıların kişisel verileri de güvende olacak.

Galaxy A06'nın dinamik, canlı ve geniş 6.7" HD+ Infinity U ekranı ve dengeli 20:9 en-boy oranı, sosyal medyada gezinti yaparken, video izlerken veya fotoğraf albümünde en sevilen anılara göz gezdirirken sürükleyici ve konforlu bir ekran deneyimi sunuyor.

Galaxy A06, kişisel bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini yüksek düzeyde koruma altına alan Samsung Knox Vault güvenliğine sahip. Güçlü güvenlik korumasının yanında cihazların kullanım ömrünü artırmayı amaçlayarak güncelleme dönemlerini uzatan Samsung, Galaxy A06'da 4 yıl boyunca güvenlik ve 2 nesil işletim sistemi güncellemesi vadediyor.

Galaxy A06 böylece hem güvenli hem uzun ömürlü bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Galaxy A06, Helio G85 işlemcisine eşlik eden güçlü pili gün boyu şarj gerektirmeyen istisnai pil performansıyla öne çıkıyor.

Galaxy A06, bir önceki model A05 ile kıyaslandığında daha ince ve hafif tasarımıyla dikkati çekiyor.Özgün dokuya sahip arka kapak tasarımı ve siyah, mavi ve altın olmak üzere birbirinden şık renk seçenekleriyle sunulan Galaxy A06, 128 gigabayt depolama seçeneğiyle ve 1 terabayta kadar mikro SD kart desteğine sahip.

İlgili Haberler

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.