Trabzonspor'da kötü günler! Sakatlık, transfer ve çok daha fazlası...

Trabzonspor'da kötü günler! Sakatlık, transfer ve çok daha fazlası...
 DAMGA Editörü
Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da birçok gelişme yaşanıyor. Bordo mavililerin gündemindeki olaylar oldukça can sıkıcı.

Slovenya'daki kamp sonrasında Trabzon'a dönen ve burada sezonun başlamasına kısa süre kala hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da kötü gelişmeler hem yönetim hem teknik heyet hem de taraftarın moralini bozdu. Önemli Transferde de istenen oyuncuların verdiği kararlar daha da can sıktı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

fernandez.webp

Joaquin Fernandez direğe çarptı

Trabzonspor'un bu sezonki transferlerinden biri olan Joaquin Fernandez, Slovenya'daki ilk hazırlık maçında yaptığı müdahale sonrasında direğe çarparak sakatlandı. İspanyol futbolcunun tedavisi sürüyor. İlerleyen günlerde idmanlara başlaması bekleniyor.

trabzonsporda-mislav-orsic-ameliyat-oldu.webp

Mislav Orsic sakatlandı

Trezeguet ve Visca ile birlikte kanat organizasyonunu rotasyonlayacak isim olması beklenen Mislav Orsic, önemli maliyetle imza atmıştı. Southampton'dan Nenad Bjelica'nın yoğun ısrarı sonrası getirilen Hırvat yıldız, Hakan Yeşil ile girdiği mücadelede aldığı darbe sonrasında sakatlandı. Uzun süre de sahalardan uzak kalması bekleniyor.

flip-benkovic-in-trabzonspor-aek-maci-sirasinda-burnu-kirildi.webp

Benkovic sedye ile çıkarıldı

Sezonun açılış maçında AEK'yı konuk eden Trabzonspor'da yeni transferlerden Filip Benkovic, burnundan sakatlandı. Yapılan kontrollerde burun çevresine yayılmaması üzerine sahaya maske ile çıkabileceği öğrenildi. Kısa sürede idmanlarda yer alması bekleniyor.

trabzonsporda-bir-sakatlik-soku-daha-1690275302-8625.webp

Hüseyin'de kas yaralanması

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Hüseyin Türkmen de sakatlık sorunu yaşadı. Sağ uyluk ön bölgesinde kas yaralanması tespit edilen oyuncu hakkında sağlık kurulundan şu açıklama yapıldı; “Futbol A takımımızın yaptığı antrenman sırasında sağ uyluk bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Hüseyin Türkmen'in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ uyluk üst ön bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır"

trabzonspor-denswil-ile-31-yillik-sozlesme-imzaladi-1gie-001.jpg

Elde kaldı 2 stoper

Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar sonrasında elde kaldı 2 stoper. Biri mevcut isimlerden Stefano Denswil, diğeri de alt yapıdan gelen Ali Şahin Yılmaz. Vitor Hugo'nun gündeme geldiği günlerde takviye yakın görünse de maliyet sorunu sürecin önünü tıkıyor. Ayrıca 4 sakatlığın 3'ünün de bu bölgede yaşanması herkesin canını sıktı.

2023/07/25/tochi-chukwuani-1584963285-34563.jpeg

Tochi reddetti

Bu sezon Teklic'in ardından genç ve potansiyelli bir isim daha arayan Trabzonspor'un gündemine Tochi Chukwuani gelmişti. Lyngby BK ile el sıkışan Fırtına, oyuncu tarafı ile de görüşmelere başlamıştı. Başkan Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sözleşme imzalanması üzere beklendiğini duyurmuştu. Ancak Nijerya asıllı futbolcu daha fazla süre alabileceğine inandığı takımında kalacağını yönetime iletti.

2023/07/11/philip-zinckernagel-trabzonspora-mi-geliyor-1.webp

Zinckernagel Belçika'ya transfer oldu

Nenad Bjelica'nın en çok istediği isimlerden biri olan Philip Zinckernagel, geçen sezon oynadığı Belçika'ya döndü. Bu kez bonservisiyle transfer gerçekleştiren Danimarkalı oyuncu, basında yer alan haberlere göre Club Brugge forması giyecek. Transferi için de bonuslarla birlikte 3 milyon euro ödenecek. Bordo mavililer bir futbolcuda daha hüsran yaşadı.

2023/05/11/bruno-petkovic-trabzonspor.jpeg

"Şampiyonlar Ligi'ni bekleyelim" denildi ama...

Santrfor konusunda listenin ilk ve tek adayı olan Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb ile temaslar sürüyor. Daha önce Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Astana ile oynanan maç sonrasında kararını vereceğini dile getiren başkent ekibinin üst tura çıkmasının ardından nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu oldu. Çünkü takımdan ayrılması beklenen Ivanusec, Sutalo ve Livakovic de var. Takımın güç kaybedecek olmasından dolayı diğer takımlara da dahil olmak üzere sürecin uzatılma ihtimali gündeme gelebilir.

335497.jpg

Mehmet Can Aydın Trabzon'a geldi

Serkan Asan'ın beklenen seviyede dönüş yapmaması üzerine sağ bek transferine yoğunlaşan Trabzonspor, gurbetçi futbolcu Mehmet Can Aydın'ın peşine düşmüştü. Genç oyuncu için Schalke 04 ile görüşmelere başlayan ve anlaşma sağlayan bordo mavililer, 21 yaşındaki milli bek dün akşam Trabzon'a geldi. Bugün de sağlık kontrolünden geçerek kontrat imzalayacak.

2023/06/24/maxi-gomez-trabzonspor-aa-1921353.jpg

Bardhi ve Gomez'e teklifler yetersiz

Maliyetleri nedeniyle gelen tekliflerin değerlendirmeye alındığı Enis Bardhi ile Maxi Gomez için süreç henüz olumlu değil. İki yıldız adına yapılan öneriler kiralama ve maaşının bir kısmını ödeme formulü ile iletiliyor. Yönetim de şu ana kadar hiçbir takıma onay vermedi. Eğer Djaniny ve Koita giderse, Gomez'in Petkovic ile birlikte forvet hattında yer alması yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.