Hırvat basını duyurdu! 2 transfer bitti, Trabzonspor imzalıyor...

Hırvat basını duyurdu! 2 transfer bitti, Trabzonspor imzalıyor...
 DAMGA Editörü
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transferde yeni bir perde açtı. Bordo mavililer çok arzuladığı forvet hamlesini de gerçekleştirmek üzere.

Yaptığı transferlerin sakatlık sorunları ile boğuşan Trabzonspor, takımı daha iyi hale getirebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha ve forvet konusunda temaslarını yoğunlaştıran bordo mavililerde gözler yeni hamlelere çevrildi. Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana istediği ve çok özel bir ilişkisinin bulunduğu Bruno Petkovic'te artık geri sayıma geçildi. Hırvat basını da yıldız ismin ayrılacağını doğruladı.

petkovic.jpg

Son maçına çıkıyor

Hırvat basını Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Petkovic'in son kez başkent ekibinin formasını giyeceğini yazdı. Geçen hafta oynanan ve başkent ekibinin 4-0 kazandığı Astana mücadelesinin ardından bugün saat 17.00'de Kazakistan'da sahaya çıkacak 29 yaşındaki forvet, Maksimir'e veda edecek.

2064299.jpeg

İki oyuncu alındı

Dinamo Zagreb'de transfer sadece yıldız oyuncudan ibaret değil. Ivanusec, Sutalo ve Livakovic de takımdan ayrılacak. Hırvat medyası, dört isim için gelen tekliflerin kabul edileceğini yazdı. Ayrıca Lukas Kačavenda ve Luka Stojković'in transferleri sonrasında özellikle Petkovic ile Ivanusec'in gidişinin diğer oyunculara göre daha hızlı olacağı ifade edildi.

bruno-petkovic.webp

Maxi Gomez ile birlikte oynayabilir

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde tuttuğu Bruno Petkovic için Maxi Gomez'in satışı bekleniyordu ancak hem istenen tekliflerin gelmemesi hem de Djaniny ve Koita'nın gitmesi halinde oluşacak boşlukla birlikte iki yıldız forvet rotasyonunu Umut Bozok ile oluşturabilir. Yıldız oyuncuyla aşılamayacak sorunların bulunmadığı ve kısa sürede imzaların atılmak istendiği öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.