Álvaro Djaló kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Álvaro Djaló kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Orsic'in yokluğunda yeni bir sol kanat arayışına başladı. Bordo mavililer, Djalo'yu gündemine aldı. Álvaro Djaló kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Şampiyonluk mücadelesi verebilmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Nenad Bjelica, öğrencilerini en iyi şekilde hazırlamaya gayret gösteriyor. Hırvat teknik adam, adeta nefes aldırmazken diğer yandan transfer konusunda da takviye isteyerek yönetimden çabuk olunması konusunda ricada bulundu. Listedeki isimlerin takıma kazandırılması konusunda temaslarını yoğunlaştıran yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldiği öne sürüldü. Orsic'in yokluğunda sol kanat için alternatif bir oyuncu arayışının başlamasının ardından Alvaro Djalo için devreye girildi. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Álvaro Djaló kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

314164052-826742705328644-1487396169340283418-n.jpg

Álvaro Djaló kimdir?

Tam adı Álvaro Djaló Dias Fernandes olan Alvaro Djalo, 16 Ağustos 1999 tarihinde İspanya'nın başkenti Madrid'de doğdu. 23 yaşındadır. Futbola Sociedad Deportiva Begoña kulübünde başladı. 2018'de Braga'ya transfer oldu. 5'inci sezonuna girdiği kulübünde 4'üncü senede a takıma yükseldi. 2025 yılına kadar kontratı bulunan genç futbolcu, 2.5 milyon euro güncel piyasa değerine sahip. Bugüne kadar çıktığı 72 karşılaşmada 9 gol atıp 6 da asist yaptı. Sol kanatın yanı sıra sağ kanatta da görev alabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.