Nenad Bjelica'dan transferde Bruno Petkovic açıklaması! İlk defa konuştu...

Nenad Bjelica'dan transferde Bruno Petkovic açıklaması! İlk defa konuştu...
 DAMGA Editörü
Son dakika Trabzonspor haberleri: Yeni sezon hazırlıkları için yurt dışı kampı kapsamında Slovenya'ya giden Trabzonspor, transferde de boş durmuyor. Bordo mavililerin çalıştırıcısı Nenad Bjelica, gündemin ilk sırasındaki Bruno Petkovic hakkında konuştu.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile çalışmalarına başlayan Trabzonspor, hazırlıklarının ilk etabını Trabzon'da tamamlamıştı. Önceki gün geldiği Slovenya'nın Kranj kentinde ikinci etap çalışmalarının startını veren bordo mavililer burada oynayacağı karşılaşmalarla da kendisini test etme imkanı bulacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre maç programı da belli oldu.

marc-bartra-maxi-gomez.webp

Maç fikstürü açıklandı

Trabzonspor'un Slovenya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının tarihi açıklandı. Fırtına sezonu 8 Temmuz'da Hajduk Split mücadelesi ile açacak. 15 Temmuz'daki rakip ise MOL Fehervar olacak. 16 Temmuz'da NK Celje ile karşılaşacak Karadeniz temsilcisi, 25 Temmuz'da Rabotnicki ve 26 Temmuz'da Kranj müsabakaları ile kampı tamamlayacak.

lahtini.webp

Trabzonspor'da kaçak var!

Geride kalan sezon Abdullah Avcı döneminde transfer edilen isimlerden biri olan Montasser Lahtimi, kampa izinsiz katılmadı. Bunun üzerine noter tespiti yapılmaya devam ediliyor. Faslı oyuncu antrenmanların devam ettiği süreçte tatil yaptığı yerden fotoğraflar paylaşınca taraftarın da tepkisini çekti. Kısa zaman içerisinde bonservisiyle veya kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

denswil.webp

Denswil keyifli

Daha önce takımdan ayrılacağı iddia edilse de yaptığı paylaşımla yeni sezonda daha fazla mücadele etme konusunda söz veren Stefano Denswil, tüm olumsuz haberlerin aksine mutlu geldiği Trabzon'da Slovenya kampında da neşeli görüldü. Surinam Milli Takımı'na ilk kez seçilmenin de sevinci ile yaz kampına katılan deneyimli stoper için taraftar da oldukça umutlu.

nenad-bjelica.webp

Bjelica nefes aldırmıyor!

Yeni sezonun hazırlıklarında oyuncularına gerekli yüklemeleri yapan Nenad Bjelica, ter idmanları olarak beklenen ilk etap çalışmalarında da oldukça ciddi seviyeye çıkmıştı. Slovenya kampında da bu tutumunu sürdüren Hırvat teknik adam, burada yeterli gördüğü ekiple yola devam etme kararı alacak. Yetersiz noktalarda ise transfer talep edecek. Ayrıca oyuncu satışında da yine bu yönde bir insiyatif kullanabileceklerini dile getirmişti.

trabzonspor05-2174991174.jpg

"İmkansızdı ama başardık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Slovenya'ya gelir gelmez Hırvat medyasına açıklamalarda bulundu. Dnevnik Nova TV'ye konuşan 51 yaşındaki antrenör, transferi gerçekleşen Mislav Orsic ve gündemdeki Petkovic hakkında konuştu. "Burada olduğu ve böylesine iyi bir oyuncuya koçluk yapacağım için çok mutluyum." ifadelerini kullanan Bjelica; "Trabzonspor ondan çok şey bekliyor ama aynı zamanda onu Hırvat ve dünya futbolunda ait olduğu yere geri getirmek için doğru kulüp. Başardığı her şey için övgüyü hak ediyor. Mükemmel bir oyuncu. Benimle başardıklarını daha sonrasında da devam ettirdi. Dinamo'nun efsanesi. İngiltere'de kalmak istemediğini biliyordum. İlk başta imkansız gibi görünüyordu. Yavaş yavaş, bazı anlarda umutsuzluğa da kapıldık ama sonunda başardık. Burada olduğu ve böylesine iyi bir oyuncuya koçluk yapacağım için çok mutluyum." dedi.

2023/05/11/bruno-petkovic-trabzonspor.jpeg

O seviyelere çıkamayız

Geldiği günden bu yana Trabzonspor'a getirmek istediği santrfor olarak bilinen Bruno Petkovic hakkında da şu ana kadar en net açıklamasını yapan Nenad Bjelica, transferde zor anlar yaşadıklarını ve Dinamo'nun yüksek meblağ talep ettiğini söyledi. Bjelica; "Burada pazarlıklar için temas gerçekleştirilecek. Onun nasıl biri olduğunu söylemeye gerek yok. Kalitesini hepimiz biliyoruz. Dinamo'nun beklediği bonservis bedeline ulaşabileceğimizi zannetmiyorum ama bunu zaman gösterecek. Hücum için birçok seçeneğimiz var. Onlardan biri de Bruno. Yol boyunca ikimiz bunun için konuştuk. Ona bunu bir seçenek olarak görüp görmediğini sordum" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.