Trabzonspor yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Gözler atılacak imzalarda...

Trabzonspor yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Gözler atılacak imzalarda...
 DAMGA Editörü
Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Transferde hızlı adımlar atan Trabzonspor'da yapılan 3 takviye sonrasında gözler yeni isimlere çevrildi. Bordo mavililer çok sayıda oyuncuyla temasını sürdürürken bir futbolcuda ise son aşamaya gelindi.

Yeni sezonda Nenad Bjelica ile şampiyonluk için mücadele edecek olan Trabzonspor, ilk etap kamp çalışmalarına bugün nokta koyacak ve yarın Slovenya'nın Kranj kentine gidecek. Daha önce de burada konaklayan ve buradan memnun kalan Fırtına aynı zamanda 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Yönetim bir süredir görüşmelerde bulunduğu isimler arasından sona geldiği yıldız oyuncuyu artık kadrosuna katmak adına sürecin tamamlanmasını bekliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

trabzonspor10-5747221828.jpg

Hazırlık maçları belli oldu

Yeni sezon yurt dışı kampını Slovenya'da geçirecek olan Trabzonspor'un hazırlık maçları ve saatleri belli oldu. Takvim şu şekilde;

08 Temmuz 11:30 Cumartesi Hajduk Split
15 Temmuz 17:30 Cumartesi MOL Fehervar
16 Temmuz 17:30 Pazar Celje
25 Temmuz 17:30 Salı FK Rabotnicki
26 Temmuz 11:30 Çarşamba Kranj

trabzonspor08-8844853556.jpg

Her şey ona bağlı!

Trabzonspor'un öncelikli bölge olarak belirlediği santrfor mevkisinde her şey Maxi Gomez'e göre şekillenecek. Dün izmi tamamlandıktan sonra kampa katılan Uruguaylı futbolcu için Olympiakos devrede ancak şu ana kadar istenen seviyede bir teklif gelmedi. Oyuncusunu ucuza bırakmak istemeyen yönetim pazarlıklarını sürdürürken tok satıcıyı oynuyor. Eğer Gomez ayrılırsa yerine bir hamle yapılacak.

sandro-kulenovic-nk-lokomotiva-zagreb-1687093097-109437.jpg

Kulenovic iddiası!

Hırvat medyası Nenad Bjelica'nın, Sandro Kulenovic'i istediğini yazdı. Geride kalan sezonda Lokomotiva forması giyen ve başarılı performansıyla dikkat çeken genç oyuncunun takıma katılmasını istediği yazılan deneyimli çalıştırıcının eski kulübü ile görüşmelerde de bulunduğu aktarıldı. Geride kalan sezonda 37 maça çıkıp 12 gol ve 6 asistlik istatistik elde eden 23 yaşındaki futbolcu 2 sezon önce de gündeme gelmişti. Ayrıca Orsic ile menajeri de aynı.

1679940926919-3cb63e62-f22b-47a4-83c7-1810d539f732.jpg

Vardy zor gibi

Trabzonspor'un gündemine geldiği isimlerden biri olan Jamie Vardy, menajerler tarafından önerildi. Ancak İngiliz medyasına göre hem yüksek maaşı hem Leicester City'e karşı duyduğu aidiyet hem de Arapların bu transferde de devreye girmesi bordo mavilileri biraz geri plana attı. Deneyimli golcünün ilk hedefinin İngiltere'de kalmak üzerine olduğu dile getiriliyor.

2023/05/11/bruno-petkovic-trabzonspor.jpeg

Tek gerçek Petkovic!

Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana üzerinde durduğu ve birlikte çalışmayı hayal ettiği Bruno Petkovic konusunda da gelişmeler yaşanıyor. Fotomaç'ın haberine göre Hırvat golcü, kulübü Dinamo Zagreb ile masaya oturarak kolaylık sağlanmasını ve eski hocasıyla yeniden çalışmak istediğini dile getirdi. Ancak başkent temsilcisi bonservis konusundaki katı tutumunu sürdürüyor.

2023/05/11/petkovic-ziyech.jpg

Talibi var

Hırvat medyasında önceki gün çıkan haberlere göre Dinamo Zagreb'in, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala en fazla parayı alabilme çabasının altında golcü oyuncunun bir önceki kulübü Bologna'ya ödenmesi gereken yüzde 12.5'luk sonraki satıştan pay olduğu aktarıldı. Ayrıca Uluslar Ligi'ndeki performansıyla da öne çıkan ve özellikle Hollanda'ya attığı golle adından söz ettiren 28 yaşındaki yıldız oyuncunun henüz adı netleştirilemeyen bir Alman kulübü tarafından istendiği ve ilk temasın gerçekleştirildiği duyuruldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.