Hakan Çalhanoğlu: 'Bambaşka bir performans sergiledik'

Hakan Çalhanoğlu: 'Bambaşka bir performans sergiledik'
Hakan Çalhanoğlu İzlanda galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, İzlanda gibi zor bir rakip karşısında karşılık gösterip galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade etti.

HAKAN SONGUR- Milli takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu İzlanda galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada zor şartlarda fizik kuvveti olan bir takıma karşı çok iyi mücadele ettiklerini ve bu mücadelenin sonucunda da iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çalhanoğlu “Tabii ki onun mutluluğunu yaşıyoruz şu an uzun yıllar sonra burada ilk galibiyetimizi aldık çok mutluyuz zor şartlarda oynadık zemin çok kötüydü. Siz tabii dışardan hissedemediniz ama biz sahada bazı yerler çok kaygandı, Penaltı noktasında kaygandı büyük konuşmak istemiyorum ama hani kaçırma ihtimalim yok çünkü kaleciler zorlanır ben şut çekerken topa doğru koşarken ben aslında hızımla giderim hızlı koşmaya çalışıp sert vurmaya çalışıyorum orada sahada kaydım. Sonra ikinci penaltıda sorumluluk almak istedim, sorumluluktan kaçmak istemedim bu benim görevim o yüzden ikinciyi penaltı atınca çok mutlu oldum. Tabii ki mutlu oldum ama onun dışında takım performansı çok hoşuma gitti, bir gün bugün 90 dakika gerçekten çok iyi mücadele ettik karakterimizi ortaya koyduk. İzlanda zor bir rakip çok fiziksel güçlü bir takım ama buna rağmen biz onlara karşılık gösterdik ve galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Çalhanoğlu devamında "Dünkü sonuçta biz ülkemizi temsil ediyoruz milletimizi gururlandırmak istiyoruz bu bizim her zamanki hedefimizdi. O yüzden inşallah böyle devam ederiz çünkü sonuçta bir genç bir takımımız dinamik, istekli ,arzulu oynayan bir takım var hiçbir zaman pes etmeyen bir takım var bunu yine bugün saha da gördünüz gösterdik böyle devam etmek istiyoruz “ şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:HAKAN SONGUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.