Ahmet Çakar'dan İzlanda galibiyeti sonrası ilginç hareket: Ağzıyla su fışkırttı

Ahmet Çakar'dan İzlanda galibiyeti sonrası ilginç hareket: Ağzıyla su fışkırttı
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki 4'üncü maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 yenmesi sonrası Ahmet Çakar, galibiyeti ilginç bir hareketle kutladı.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programının canlı yayında ilginç bir harekete imza attı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki 4'üncü maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 yendi. Ay-yıldızlılar, bu galibiyetle tarihinde ilk kez deplasmanda İzlanda'yı mağlup etmeyi başardı.

Millilere galibiyeti getiren golleri 62'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 67'nci dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu, 88'inci dakikada Arda Güler ve 90+5'inci dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programının canlı yayınında ise yorumcu Ahmet Çakar, İzlanda galibiyeti karşısında tuhaf bir eylemde bulundu.

Galibiyeti farklı bir şekilde kutlamak isteyen Çakar, canlı yayında birdenbire ağzıyla su fışkırtmaya başladı. O anda karşısında oturan Sinan Engin ise duruma tepki göstermeden edemedi.

Sinan Engin, yüzünü buruşturarak "Bu nedir ya, bu nasıl bir rezillik" ifadeleriyle söylenmeyi sürdürdü. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.