Ankaralı Turgut’un Çocukları Kimdir? Hastalığı ve Kanser Teşhisi Hakkında Tüm Detaylar

Ankaralı Turgut’un Çocukları Kimdir? Hastalığı ve Kanser Teşhisi Hakkında Tüm Detaylar
Müzik kariyerinde birçok başarılı albüm yapan Turgut Karataş, sahne ismiyle Ankaralı Turgut, ne yazık ki sağlık durumu nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Peki, Ankaralı Turgut’un çocukları kimlerdir, hastalığı nedir, hangi kanser teşhisi konuldu.

Ankaralı Turgut’un Çocukları Kimdir?

Ankaralı Turgut, 1986 yılında imam nikahıyla evlendiği Hülya Sakar ile olan evliliğinden beş çocuk sahibidir. Çocuklarının isimleri şu şekildedir:

  • Hasret Karataş
  • Özlem Sülü
  • Haydar Karataş
  • Eylem Boran
  • Ersoy

Ancak Ankaralı Turgut, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle çocuklarıyla maddi konularda zaman zaman sorunlar yaşadığını dile getirmiştir. Özellikle sağlık durumunun kötüleştiği dönemde, ailesiyle yaşadığı bu zorluklar gündeme gelmiştir.

Ankaralı Turgut’un Hastalığı Nedir?

Ankaralı Turgut’a yapılan tetkikler sonucunda, mide ağrıları nedeniyle hastaneye başvurduğunda karaciğere yayılan bir kanser teşhisi konulmuştur. Bunun yanı sıra sanatçı, aynı zamanda KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) ile de mücadele etmektedir. Sanatçı, bu zorlu hastalıklar nedeniyle tedavi görmektedir ve 1,5 ayda 13 kilo kaybettiğini açıklamıştır. Yaşadığı sağlık problemleri, hem fiziksel hem de duygusal olarak kendisini zayıf düşürmüştür.

ankarali-turgut-un-son-hali-sevenlerini-uzdu-157093.jpg

Ankaralı Turgut’a Ne Oldu?

Ankaralı Turgut, mide ağrılarıyla başladığı şikayetleri sonrasında hastanede yapılan tetkikler sonucunda kanser teşhisi almıştır. Kanserin karaciğerine kadar yayıldığı tespit edilen sanatçı, tedavi sürecinde maddi sıkıntılar yaşadığını dile getirmiştir. Gerekli olan akıllı ilaç tedavisi gibi tedavilere henüz başlayamamıştır. Bu süreçte birçok kişi ve sanat camiasından yardım beklediğini belirten Turgut, sanat camiasından yalnız bırakıldığını ifade etmiştir.

Ancak bazı ünlü isimler, özellikle sanatçı Gülben Ergen, Ankaralı Turgut’a destek vermiş ve bu süreçte ona yardımcı olmaya çalışmıştır.

Ankaralı Turgut Ne Kanseri?

Ankaralı Turgut’a yapılan tetkikler sonucunda karaciğere yayılan kanser teşhisi konulmuştur. Sanatçı, mide ağrılarıyla hastaneye başvurmuş, yapılan incelemelerde kanserin karaciğerine kadar yayıldığı ortaya çıkmıştır. Bu ciddi sağlık problemi nedeniyle kemoterapi ve çeşitli tedavilere ihtiyaç duyan sanatçı, maddi sıkıntılar yaşadığı için bazı tedavilere başlayamadığını dile getirmiştir.

Ankaralı Turgut’un Sağlık Durumu Hakkında Son Gelişmeler

Ankaralı Turgut, sağlık sorunları nedeniyle sahnelerden uzak kalmış ve maddi sıkıntılar yaşamaktadır. Karaciğerine kadar yayılan kanser ve KOAH hastalığıyla mücadele eden sanatçı, sevenlerinden destek beklediğini belirtmektedir. Ankaralı Turgut’un yaşadığı bu süreç, hem müzik dünyasında hem de hayranları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanmaktadır. Son dönemlerde kendisi hakkında çıkan haberler, hem sağlık durumunu hem de ailesiyle olan ilişkilerini gündeme taşımıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.