İzlanda - Türkiye maçı özet! Dakika dakika İzlanda - Türkiye maçı genel özeti: Maçta önemli dakikalar

İzlanda - Türkiye maçı özet! Dakika dakika İzlanda - Türkiye maçı genel özeti: Maçta önemli dakikalar
UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda ile A Milli Futbol Takımımız karşı karşıya geldi. Heyecanlı pek çok pozisyonun olduğu maçı A Milli Futbol Takımımız 4-2 kazandı. İşte dakika dakika İzlanda Türkiye maçı genel özeti ve maçtaki önemli pozisyonlar!

İzlanda - Türkiye maçı genel özeti futbolseverler tarafından merak ediliyor. A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda ile kıyasıya mücadele yaşadı. Maçta pek çok önemli pozisyon yaşanırken, Kerem'in golüyle maç sonlandı.

Heyecan dolu maçta A Milli Futbol Takımımız 4-2 galip oldu.

İZLANDA TÜRKİYE MAÇI ÖZETİ!

Sonuç ile birlikte takımımız, tarihte ilk defa İzlanda'yı deplasmanda mağlup etmiş oldu.

İşte İzlanda Türkiye Maçı dakika dakika genel özeti...

1. Dakika

MAÇ BAŞLADI
Heyecanlı maçta ilk düdük geldi ve maç başladı.

3. Dakika

İzlanda'da savunma arkasına sarkmış olan Orri Oskarsson, orta alandan topu ceza sahasına kadar götürdü ve dar açıdan topu ağlarla yolladı. İzlanda 3. dakikada karşılaşmada 1-0 öne geçmiş oldu.

6. Dakika

HAKAN GOLE YAKLAŞTI
Hakan Çalhanoğlu ceza sahası dışından oldukça sert bir vuruş yaptı, kaleci topu çıkardı.

izlanda3.jpg
Maçta pek çok önemli pozisyon meydana geldi.

9. Dakika

Savunmanın arkasına atılan topta Arda Güler'in pasında Kerem Aktürkoğlu karşı karşıya pozisyonda topu auta yolladı. Pozisyonun tamamlanmasının sonrasında ofsayt bayrağı kalktı.

36. dakika

KALECİ UĞURCAN'DAN BİR HAMLE DAHA

İzlanda hücumunda Tomasson ceza sahası dışından oldukça sert vurdu ve ardından kaleci Uğurcan topu çıkardı. Daha sonra kale sahasında Gretarsson pozisyonu tamamlamak istedi ancak kaleci Uğurcan ayağıyla topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.

45. Dakika

Müsabakanın ilk yarısı bitti. İlk yarı İzlanda'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

54. Dakika

TÜRKİYE'NİN GOLÜ İPTAL EDİLDİ
54. dakikada Orkun Kökçü'nün şutunda top savunmadan döndü. Dönmüş olan topta Arda Güler'in şutunda top savunmadan sekti. Bu pozisyonda milli futbolcular penaltı itirazı yaptı. VAR'da incelenen pozisyon sonrası maçın hakemi penaltı kararı verdi.

Hakan Çalhanoğlu penaltı vuruşu sırasında topu ağlara yolladı. Fakat Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı penaltı, iki ayağıyla topa temas ettiği için iptal edildi.

63. Dakika

A Milli Takımımızda İrfan Can Kahveci, ceza sahasının dışından çok sert bir vuruş yaptı, topu ağlara yolladı. Skor 1-1 olmuş oldu.

izlanda4.jpeg
A Milli Futbol Takımımız ilk kez İzlanda'yı mağlup etmiş oldu.

67. Dakika

Topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, sol köşeye vuruşunu kullandı ve ağları sarstı. A Milli Takımımız, maçta 2-1 öne geçti.

83. Dakika

83. dakikada sağ kanattan açılan ortada Guojohnsen, topa kafayı vurdu, Uğurcan'ı geçen top ağlarla buluşmuş oldu.

88. Dakika

A Milli Futbol Takımı'nda Arda Güler sahneye çıkış yaptı. Kerem Aktürkoğlu'nun baskısında Valdimarsson'dan hata geldi. Arda Güler topu önünde bulmasının ardından bomboş durumda topu ağlarla buluşturdu. Milli takımımız, İzlanda'da yeniden öne geçti: 3-2.

90+5. Dakika

KEREM'İN GOLÜ


Top Kerem Aktürkoğlu'nun önünde kaldı. Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası dışından aşırtma vuruşunda top uzak köşeden kaleye gitti. A Milli Futbol Takımı, İzlanda'da farkı ikiye çıkardı. Maç 4-2 sonlandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.