Kerem Aktürkoğlu: 'Bu maçı çevireceğimizi biliyorduk'

Kerem Aktürkoğlu: 'Bu maçı çevireceğimizi biliyorduk'
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki 4'üncü maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 yenmesi sonrası Kerem Aktürkoğlu'ndan açıklama geldi.

HAKAN SONGUR- Uluslar ligi grubunda İzlanda karşısında alınan tarihi galibiyette oynadığı futbol attırdığı gol ve attığı golle ön plana çıkan Kerem Aktürkoğlu bu önemli karşılaşmadan sonra bir açıklama yaptı.

İzlanda karşılaşmasını her türlü çevireceğine inandıklarını söyleyen Aktürkoğlu "Bunun konuşmalarını devre arasında takım arkadaşlarımızla yaptık. Bu galibiyetten dolayı takım arkadaşlarımın ayağına sağlık, herkesin ayağına sağlık, yüreğine sağlık. Bu galibiyeti beraber başardık, çünkü çok güzel bir ortamımız var. Ülkemizinde bize destek olduğunu hissettiğimizde biz daha güzel ve daha coşkulu oynuyoruz. Bugünde bu coşkuyu hissettirdiğimize inanıyorum” dedi. Dünya kupası kodunu da gelince Aktürkoğlu “ Biz çok istiyoruz. Ben çoçukluğumdan beri bu hayalim, Dünya kupası ve Avrupa şampiyonası hayalini kurarak futbolcu oldum. Avrupa şampiyonası hayalimi gerçekletirdim. İnşallah Dünya şampiyonasında oynama hayalini de gerçekleştiririm “ dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HAKAN SONGUR-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.