Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanmasının ardından girdiği söz düellosu ile gündem yaratan Nagehan Alçı yeni bir aşka yelken açtı.

Nagehan Alçı meslektaşı olan Rasim Ozan Kütahyalı’dan boşanmasının ardından yeni erkek arkadaşı ile İstanbul sokaklarında görüntülendi. Alçı’nın bir süredir Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile birlikte olduğu iddia ediliyordu ancak çift objektiflerden uzak bir birliktelik sürdürüyordu. Ancak Nagehan Alçı ile sevgilisi Stavros Christodoulidis geçtiğimiz gün İstanbul Nişantaşı’nda yan yana görüntülendi.

ekran-goruntusu-2024-07-30-160034-whaf.webp

Yeni erkek arkadaşı ile Nişantaşı sokaklarında yürüyüş yapıp sohbet ederken görüntülenen Alçı, objektifleri fark edince gülümsemekle yetindi.

Alçı ile Christodoulidis basın mensuplarına konuşmadan yollarına devam etti.

whatsapp-image-2024-07-30-at-15-u3hm.webp

Bilindiği gibi ikiz kızları bulunan gazeteci Nagehan Alçı ile meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerine 3 Ekim 2023 anlaşmalı olarak son vermişti.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek gündem yaratmıştı.

ekran-goruntusu-2024-07-30-160045-mhxz.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.