Çiçeği burnunda çift Eda Ece ve Buğrahan Tuncer boşanıyor mu? Birbirlerini takipten çıkarmaları kafaları karıştırdı

Çiçeği burnunda çift Eda Ece ve Buğrahan Tuncer boşanıyor mu? Birbirlerini takipten çıkarmaları kafaları karıştırdı
Başarılı oyuncu Eda Ece ve basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Gözde çift şu sıralar kucaklarına aldıkları kızları ile gözden uzak bir hayat sürseler de bugün ortaya atılan iddialar kafa karıştırdı.

Yasak Elma'da 5 sezondur canlandırdığı Yıldız karakteriyle seyirciye kendini sevdiren başarılı oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz yıl dizisinin final yapmasının ardından Galatasaray'da forma giyen basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu.

Görkemli bir törenle dünya evine giren Ece ve Tuncer çifti geçtiğimiz Nisan ayında kızları İpek Mina'yı kucaklarına almıştı.

qsavkqy7w0kntifpovvwea.webp

Hamilelik sürecinde kurduğu bir marka ile ilgili çalışmalar yapan Eda Ece, kızının dünyaya gelmesiyle çekirdek ailesiyle birlikte şu sıralar gözlerden uzak bir yaşantı sürüyor.

Yakın arkadaşları Aslı Enver ve Gupse Özay'ın çocuklarıyla bir araya geldiğini ve anneliğe dair tavsiyeler aldığını aylar öncesinde söyleyen Eda Ece, şu sıralar evliliği ile ilgili atılan iddialar ile gündeme geldi.


Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?

21 Haziran'da evlenen Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, kızlarının doğumunun ardından çok fazla paylaşım yapmayarak tüm zamanını kızlarıyla geçiriyor. Başarılı oyuncu Eda Ece'nin bugün eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkarması üzerine sosyal medyada boşanma dedikodularını beraberinde getirdi.

eda-ece-ile-bugrahan-tuncer-evlendi-16054011-950-amp.jpg

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer boşanıyor mu?

Güzel oyuncu Eda Ece, kimi zaman basın mensuplarına verdiği röportajlarında eşi Buğrahan Tuncer ile birliktelikleri sırasında kavga ettikleri süreçte takipten çıkardığını ifade etmişti.

Eda Ece'nin bu hamlesi üzerine gözler gözde çifte çevrilmişken Buğrahan Tuncer'in sosyal medya hesaplarını kapatması ise iddiaları kuvvetlendirdi.

Ünlü çift, konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.