Hadise'ye hayran şoku! Sahneye atlayan genç korku dolu anlar yaşattı

Hadise'ye hayran şoku! Sahneye atlayan genç korku dolu anlar yaşattı
Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün Bodrum'da verdiği konser sırasında bir hayranının sahneye atlaması üzerine büyük bir şok yaşadı. Sevilen sanatçı yaşanan arbedede omzundan darbe aldı.

Her söylediği ve her yaptığı olay olan şarkıcı Hadise'nin, geçtiğimiz gün başına korkutan bir hayran şoku meydana geldi. Bodrum'da sahne alan Hadise, şarkı söylediği sırada genç yaştaki bir hayranının sahneye atlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Fotoğraf çekilmek için sahneye fırlayan genç, Hadise'nin şarkısını söylediği esnada kafasını çevirmesiyle sahneye atlayan hayranını görmesi bir oldu. Korktuğu yüzünden okunan Hadise'nin yaşadığı o anlar ise an be an kameralara yansırken, omzunu tutmasıyla darbe aldığı anlaşıldı.

Omzundan darbe aldı

Sevilen şarkıcı, sahnede neye uğradığını şaşırdığı anlarda korumaların hayranı uzaklaştırdığı sırada yaşanan arbedede omzundan darbe aldı.

Hadise o anlarda omzunu tutarak sahnenin arka kısmına geçti. Kısa süreli panik yaşayan sanatçı, olayın şokunu atlattıktan sonra şarkılarını söylemeye devam etti.

Yaşanan o anlar ise gündeme bomba gibi düşerken, video ise oldukça konuşuldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.