Şarkıcı Simge: Icardi ile alakam yok

Şarkıcı Simge: Icardi ile alakam yok
Şarkıcı Simge Sağın, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile aralarında çıkan sevgili iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Sevilen sanatçı verdiği cevaplarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile Simge Sağın arasında hep bir 'sevgili' yakıştırması yapıldı. Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın arası geçtiğimiz günlerde açıldı. Nara, Icardi'den boşanacağını açıkladı. Bunu üzerine Mauro Icardi ile Simge Sağın için 'sevgili' yakıştırmaları yeniden başladı.

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Simge Sağın, Kıbrıs'taki konseri öncesinde yaptığı açıklamayla Mauro Icardi ile aralarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu. Sağın; “Benim Icardi ile hiçbir alakam yok. Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hâlâ aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum” diye konuştu.

image-5601177.webp

2 - 3 kilo verdim

Fit haliyle dikkat çeken Simge Sağın, “Uzun zamandır pilates yapıyorum. Spor salonuna gitmeyi sevmiyorum. Evde kendi başıma spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeyi çok iyi öğrendim. Son 7 gündür de Harbiye konseri için dans ediyorum. 2 - 3 kilo verdim. Bir gün kaldı Harbiye’ye ve son bir haftadır çok disiplinli bir şekilde dans ettim” dedi. Simge Sağın, yeni bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.

Albümde sürpriz isimlerin olacağını ifade eden popçu; "Sürpriz bir albüm olacak. İsimleri açıklamak istemiyorum. Türkiye’de kim varsa bu albümde var. En bomba isim Mabel Matiz diyorum ve susuyorum. Sürpriz bir şarkıyla geldi. Uzun zamandır çok istediğim çalışamadığım biriydi” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.