Icardi, Wanda Nara’nın üstsüz pozunu paylaştı, ortalık karıştı!

Icardi, Wanda Nara’nın üstsüz pozunu paylaştı, ortalık karıştı!
Mauro Icardi, ayrılık haberlerinin ardından ilk kez Wanda Nara’nın pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı.

Ayrıldıkları iddia edilen olay çift Wanda Nara ile Mauro Icardi’den barışma sinyali.. Galatasaraylı futbolcu, eşinin üstsüz fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Arjantinli golcu Mauro Icardi dün kişisel Instagram hesabından eşi ve iki çocuğunun annesi Wanda Nara’nın paylaştığı fotoğrafı yeniden yayınladı. Fotoğrafta Wanda’nın üstsüz olduğu dikkat çekerken, Icardi paylaşımına alev emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Paylaşım sonrasında ikilinin yeniden barıştıkları düşünülürken, baştan Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

Bilindiği gibi Wanda Nara geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Mauro Icardi’den ayrıldığını açıklamıştı. Icardi’nin Galatasaray’ın sezon öncesi hazırlık kamplarındaki üzgün görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekmesi de ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Dün Icardi’nin yaptığı olay yaratan paylaşım sonrasında ilişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren çiftin bir kez daha bir araya geldiği ortaya çıkmış oldu.

İşte olay yaratan o paylaşım:

screenshot-84-m4yd.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.