Kısmetse Olur'un Eslem Sena'sına darp şoku! Kadınlar saldırıp merdivenden ittiler

Kısmetse Olur'un Eslem Sena'sına darp şoku! Kadınlar saldırıp merdivenden ittiler
Bir dönem Kısmetse Olur isimli yarışmaya katılarak ünlenen Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği bir mekanda kadınların saldırısına uğradı. Eslem Sena yaşanan darp anlarını yayınladığı bir video ile duyurdu.

Bir dönem dijital platform Youtube'da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur Aşkın Gücü isimli yarışmada ünlenen Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği bir mekanda 3 kadının saldırısına uğradı. Eslem Sena, yaşadığı korku dolu anlarda kanlar içerisinde hastaneye kaldırıldığını ve kafasına dikiş atıldığını belirtti.


Kısmetse Olur isimli yarışmayla tanınan Eslem Sena Nur, arkadaşlarıyla gitmiş olduğu bir mekanda tanımadığı 3 kadın tarafından mekanın tuvaletinde darp edildiğini iddia etti. Eslem Sena, hemcinsleri tarafından fiziksel şiddete maruz kaldığını, yüzünde ve kafasında açılma meydana gelerek hastanelik olduğunu belirtti. Nur, hastanede tedavi gördükten sonra arkadaşlarının sosyal medya hesabı üzerinden şiddet sonrası yüzündeki son durumu paylaştı.

sdf-kismetse-olur-eslem-2.webp


Alnına ve kafatasına dikiş atıldı

Eslem Sena Nur'un kanlar içinde hastaneye getirildiği anları ve kafatasındaki yaraları paylaşan arkadaşları "3 kız Eslem'e saldırdı. Ortada hiçbir şey yokken. Dikiş atıldı alnına ve her yeri kan revan içinde. Merdivenden aşağı ittiler. 3 saattir hastanedeyiz" ifadeleri kullanıldı. Eslem Sena'nın hastanedeki tedavisinde 12 dikiş atıldığı belirtildi.

Kafama çakı soktular!

Eski yarışmacı Eslem Sena Nur, hastaneden taburcu olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden darp edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eslem Sena'nın yaptığı açıklamada; "Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar bende kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yere yatırıp darp ettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden aşağı attılar. Kafamda şuanda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara" dedi.

668d2650c5232d302f46ec82.webp


Kısmetse Olur Eslem Sena Nur kimdir?

Eslem Sena Nur, 2001 doğumludur. 23 yaşında olan Nur, bir dönem Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılmıştı. Eslem Sena Nur, bir dönem Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile aşk yaşamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.