Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e yüz binlerce lira değerinde villa

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e yüz binlerce lira değerinde villa
İhanet sonucunda biten evliliklerinin arından konuşulmaya devam eden Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler hakkındaki son haber de ses getirecek gibi görünüyor. Ünlü şarkıcı güzel eşi ve çocuklarına 700 bin liralık yazlık villa aldı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze eşi Seçkin Piriler'i Kıvılcım Ural ile aldatmış ve sonrasında boşanmışlardı. Yeni aşkı ile yaşamaya devam eden Tangöze diğer taraftan da eski eşi ile de ilgileniyor. Çocuğunun annesi olan Piriler için Bodrum Gündoğan'daki bir siteden villa alan başarılı şarkıcı bununla yetinmedi.

Posta'dan Ali Keser'in aktardığı habere göre villanın tüm eşyaları, tadilatları ve bahçedeki düzenlemelere kadar pek çok ihtiyacı da Tangöze tarafından karşılandı. Ayrıca ünlü şarkıcı Kıvılcım Ural ile tatil yapmak için bir başka koydan da ev kiraladı.

kıvılcım ural

Yalnız bırakmadı
Kaan Tangöze’nin solisti olduğu rock grubu Duman önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da konser verdi. 3 saat sahnede kaldılar.  Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural en ön sıradaydı. Kaan, ‘Seni Kendime Sakladım’ şarkısını uğruna yuvasını yıktığı Kıvılcım Ural’a bakarak söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.