Duygu Sarışın estetik yaptırdı mı yaptırır mı?

Duygu Sarışın estetik yaptırdı mı yaptırır mı?
Salı günleri ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Burcu'su Duygu Sarışın, estetiği olup olmadığı konusundaki sorulara cevap verdi.

STAR TV'nin başarılı dizisindeki baş rol oyuncularından biri olan Duygu Sarışın, bir dergiye verdiği röportajda hakkında sürekli sorulara cevap verirken estetik ile de ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

'Eski kafalı'
Sarışın, güzellik ve bakım konusunda eski kafalı olduğunu belirterek, "Su, sabun ve nemlendirici dışında hiçbir uygulamam yok! Set hali dolayısıyla sürekli makyaj oluyor yüzümde. Bu yüzden çok iyi temizlemem gerekiyor" dedi. 

duygu sarışın

Son zamanlarda birçok ünlü ismin başvurduğu estetik yöntemi hakkında ise, "Estetik yaptırmam derim ama bir kaza geçiririm ve estetik yaptırmak durumunda kalabilirim... Yani sadece gerekli bulunduğu noktalarda yapılmasından yanayım. Bunların haricinde, yılların getirdiği kırışıklıkların daha doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşanmışlıklar ve anılar o çizgileri meydana getiriyor. İzler, yaralar benden bir şeyler taşıyor. Başımdaki ufacık dikişli yaraya baktığımda mutlu oluyorum çünkü anısı var. İnsanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor. O kusurlar bize dair ipuçları veriyor çünkü" sözlerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.