Deren Talu aşk kaçamağında yeni sevgilisini ifşa etti!

Deren Talu aşk kaçamağında yeni sevgilisini ifşa etti!
Santorini'de Instagram paylaşımında bulunan Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu sevgilisini de ifşa etti. Fotoğrafı kısa sürede sildi ancak herkes "Deren Talu'nun sevgilisi kimdir?" diye sormaya başladı.

Kendisi kadar kızları ile de gündemde olan Defne Samyeli yeni kariyeri ve aşkı Cem Yılmaz'la ilişkisine doludizgin devam ediyor. Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu da sevgilisi ile gündeme oturdu. İsmi şu an için bilinmeyen sevgilisinin kollarını fotoğrafında paylaşan Talu alelacele bu kareyi sildi ancak iş işten geçti. Tatil için Yunanistan'ın en popüler adalarından Santorini'yi tercih eden Deren Talu ve sevgilisi fotoğraf da çekti. Manzara kareleri çeken çift sosyal medyada olay oldu.

Gizliyorlar
Cesur pozları ile 237 bin takipçisi bulunan Deren Talu gittiği Santorini'den paylaşım yaptı. Bu arada kolları görünen bir erkek herkesin dikkatini çekti ve herkes Deren Talu'nun sevgilisi olduğunu düşündü. Ayrıca Deren Talu da bu fotoğrafı hemen sildi. Yanındaki gizemli erkeğin karesini silerek tatile kız arkadaşlarıyla çıkmış izlenimi yaratmaya çalıştı. Ancak genç kızın tüm çabasına rağmen iş işten geçmişti. Daha önce babası Eren Talu tarafından özel hayatıyla gündeme gelmemesi için uyarı alan güzel oyuncunun bir süredir zengin bir ailenin oğluyla birlikte olduğu ve şimdilik ilişkiyi herkesten gizledikleri de konuşulanlar arasında. (Takvim)

Deren Talu kimdir?
Deren Talu, 1996 yılının Kasım ayında doğdu. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Babası aynı zamanda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.

Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı.

Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.