Defne Samyeli'nin yeni sevgilisi şoke etti!

Defne Samyeli'nin yeni sevgilisi şoke etti!
Oyunculuğu sonrasında müzik kariyeri ile de flaş bir çıkış yapan Defne Samyeli'nin yeni sevgilisi olduğu iddia edilen kişi magazin gündemini salladı. Peki Defne Samyeli'nin yeni sevgilisi kim? Hülya Avşar'ın da aşk yaşadığı o isim haberimizde.

Mesleği ile herkesi büyüleyen Defne Samyeli'nin kendisi kadar kızları da ilgi odağı olmuş, ünlü sunucu magazin gündeminden düşmemeye başlamıştı. Samyeli bu kez de aşk hayatıyla haberlere konu oldu. Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen başarılı şarkıcı kiminle beraber?
 

Beraber katıldılar


Sıkı durun... O isim Sadettin Sadettin Saran. İkili arasında yaşandığı iddia edilen aşk bir kez daha gündeme geldi. İki ismin beraber davete katıldıkları da öne sürülüyor.

defne samyeli
 

Hülya Avşar'la beraberdi


Dedikodular geçtiğimiz günlerde yeniden alevlendi. Bu duruma yol açan ise katıldıkları bir davette iki ünlü isim arasında dikkat çeken yakınlık. Gece boyunca koyu bir sohbete dalan ikilinin davete birlikte geldiği ve gecenin sonunda mekandan yine birlikte ayrıldığı söyleniyor. Ayrıca Sadettin Saran birdöne Hülya Avşar ile aşk yaşamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.