Canfeza ne demek, anlamı nedir? Canfeza ne anlama gelir? Bir Gece Masalı dizisi karakteri Canfeza kimdir?

Canfeza ne demek, anlamı nedir? Canfeza ne anlama gelir? Bir Gece Masalı dizisi karakteri Canfeza kimdir?
Bir Gece Masalı dizisinde yer alan Canfeza karakteri sonrası dizideki "Canfeza" isminin anlamı merak edilmeye başlandı. Peki Canfeza nedir, ne anlama geliyor? İşte Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı Canfeza karakterinin isim anlamı...

Bir Gece Masalı dizisinde yer alan karakterlerden biri olan Canfeza'yı genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun canlandırıyor. Dizide Canfeza, bir Yörük beyi olan Kürşat Kilimci'nin güzeller güzeli kızı olarak bilinmekte. Su Burcu Yazgı Coşkun'un hayat vermekte olduğu karakter kısa sürede büyük ilgi görerek gündem haline geldi. "Canfeza" isminin anlamı ise merak edilmeye başlandı. Peki Canfeza ne demek?

CANFEZA NE DEMEK, ANLAMI NEDİR?

Canfeza isminin anlamı merak ediliyor ve sık sık sorgulanıyor. Canfeza kelimesi, alaturka müzikte oldukça az kullanılmış bir bileşik makam olarak biliniyor.


BİR GECE MASALI DİZİSİ CANFEZA KİMDİR?

Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza karakterine Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. Su Burcu Yazgı Coşkun, Türk oyuncu olarak tanınan genç bir sanatçıdır 15 Nisan 2005 doğumlu olduğu bilinen Coşkun, küçük yaşlarda oyunculuğa adım atmıştır ve oynadığı televizyon dizileriyle birlikte kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.