Berkay Ateş, Olimpiyat kadrosuna alınmayan sevgilisi Simge Aköz’e sahip çıktı!

Berkay Ateş, Olimpiyat kadrosuna alınmayan sevgilisi Simge Aköz’e sahip çıktı!
Filenin Sultanları’nın 12+1 kişilik Paris Olimpiyatları kadrosunda yer bulamayan Simge Aköz’e bir destek de sevgilisi ünlü aktör Berkay Ateş’ten geldi.

Voleybol dünyası A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2024 Paris Olimpiyatları kadrosunu konuşuyor. Özellikle libero pozisyonunda görev yapan Simge Aköz’ün kadroda yer almaması farklı tepkilere neden olurken, Aköz’ün sevgilisi Berkay Ateş de konuya dair sessiz kalmadı.

“Bu kadar emeğin ardından…”

Kişisel Instagram hesabından konuya dair bir paylaşımda bulunan Berkay Ateş, sevgilisi Simge Aköz’e destek verirken kadroya alınmamasını eleştirdi. Paylaşımında Simge Aköz’ün kadroya alınmamasının ardından paylaştığı mesajı alıntılayan Ateş, “Bu kadar yılın, bu kadar emeğin ardından ve böyle bir sezonun sonunda…” sözleri ile yaşananlara tepki gösterdi.

gr-6x6lwaaattv.jpeg

Gizem Örge kadroda

Filenin Sultanları’nın 12+1 kişilik olimpiyat kadrosunda libero pozisyonunda Gizem Örge yer aldı. Bilindiği gibi Gizem Örge uzun yıllar Milli Takım kadrosuna alınmamış ve eski başantrenör Guidetti ile sorun yaşadığı iddia edilmişti.

Aköz: Kendimi hazır hissettiğim bir dönemde…

Simge Aköz’ün uzun yıllar sonra ilk kez A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın uluslararası bir organizasyonunda kadroda yer almadı. Olimpiyat kadrosunun açıklanmasının ardından bir paylaşımda bulunan Aköz duygularını şöyle dile getirmişti:

“2017 yılından itibaren Ay-Yıldızlı formayı her daim büyük bir gurur ve aidiyetle temsil etmiş bir sporcu olarak, mücadele ettigimiz sayısız turnuva ve kazandığımız madalyaların yanı sıra 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yükseltmiş olduğumuz çıtayı daha da yukarıya taşımak ve 2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi büyük başarılarla gururlandırabilmek en büyük motivasyonum ve hayalimdi. Fakat, teknik ekibimizin aldığı kararlar neticesinde kadroda yer alamayacağımı üzülerek belirtmek durumundayım.

Sultanlar Ligi ve Milletler Ligi’nin ardından, kendimi hem fiziksel hem de mental olarak Paris Olimpiyatları için hazır hissettiğim bir dönemde, milli formamızı olimpiyat sahnesinde ikinci kez taşımayı çok istesem de teknik ekibimizin aldığı karara saygı duyuyorum.

Olimpiyatlarda canım takım arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki ortak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim ama sizlere olan inancım ve güvenim tam. Bu büyük organizasyonda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve bizlere gurur yaşatacağınıza eminim. Kalbim sizinle…”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.